Logo Enginy Digital Àrea Clients
imatge de fons

ENGINY DIGITAL

Serveis

imatge de fons

Personalització

Software a mida

Aplicacions

Oferim solucions basades en la informàtica i les telecomunicacions per a cobrir les necessitats que tingui l'empresa. La nostra activitat es centra en el sector de les petites i mitjanes empreses i molt especialment en l'entorn educatiu.

Realitzem també serveis de manteniment preventiu, resolució d'incidències informàtiques in-situ i on-line, instal·lació i manteniment de xarxes, i copies de seguretat.Cada projecte es planteja i valora com un producte únic cuidant tot el procés de creació des de les primeres idees fins a la fase de proves i posterior finalització. Dissenyem interfícies usables i accessibles cercant una interacció amb l'usuari/a que sigui intuïtiva i agradable.


Tots els projectes que desenvolupem estan acompanyats d’un posterior manteniment, ja que creiem que així es produeix una millora contínua i un major grau de satisfacció.


Ens agradaria que féssiu d’ Enginy Digital el vostre assessor tecnològic, no dubteu en plantejar-nos els vostres problemes, nosaltres tenim les solucions.Dissenyem i desenvolupem aplicacions web. Implementem les vostres necessitats en un entorn flexible que us permetrà accedir a l'aplicació sempre que vulgueu i des d'on vulgueu, utilitzant només un navegador web.

Si vol millorar la gestió de la seva empresa o institució, confiï en la nostra sòlida i àmplia experiència en el desenvolupament d'aplicacions web. Podem desenvolupar aplicacions per a la gestió interna (Intranet) o també aplicacions web per millorar la gestió amb els clients i proveïdors (CRM).

Pugi el seu negoci al núvol de la mà d'Enginy Digital.Aplicacions Facebook i Mòbil

Webs i Blogs

Mail Newsletters i SMS

Desenvolupem aplicacions i jocs per a Facebook, Android, iOS, Windows Phone, Blackberry. El nostre equip de professionals el pot assessorar per crear la aplicació més adequada a les seves necessitats.Oferim als nostres clients solucions integrals de disseny, desenvolupament, hosting i posicionament web.

Creem dissenys específics i exclusius pensats a mida de cada client, desenvolupats respectant els estàndards de la W3C fent la web accessible.

Posem especial atenció a la qualitat, usabilitat i robustesa.Si està buscant una forma àgil i elegant de comunicar-se amb els seus contactes de forma unificada, provi la nostre aplicació de Newsletters. Mitjançant l'enviament de butlletins electrònics y sms podrà informar de forma unificada a tots els seus contactes. Podrà re-utilitzar un comunicat per publicar-lo al facebook o al twitter des de la mateixa aplicació, y també podrà programar els enviaments o les publicacions.

Confiï la seva campanya de mail marketing a Enginy Digital.Inici | Escoles Bressol | Equipaments cívics | Equipaments esportius | Empresa | Serveis | Mapa web | Versión en CASTELLANO
© Enginy Digital. Anoia, 14. 08790 Gelida | Tel. 662 15 00 21 | administracio@enginydigital.cat